Beoordelingen van Panda's Kitchen Amsterdam

Recente recensies van Panda's Kitchen Amsterdam

5 sterren na 17 reviews

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten met zorg bereid.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Opnieuw heerlijk gegeten ! Aanrader

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg goed en de bediening heel aardig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijk! zeker een aanrader. Heb erg genoten van de heerlijke dimsums, en het hoofdgerecht. Grote porties! Ik raad het zeker aan voor iedereen

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en vers. Zeer snel klaar en goede prijs voor de kwaliteit die ze leveren. De bao’s zijn ook ontzettend lekker, maar mogen wat meer vulling hebben.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg tevreden over de Hong Kong curry gerecht, precies wat ik zocht!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van de zomer hebben we een paar keer bij de Panda gegeten en wisten daarom wat we konden verwachten. De geleverde maaltijen waren precies zoals we gehoopt en verwacht hadden! Dit leent zich voor herhaling.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Panda’s kitchen team, Gisteren heb ik heerlijk bij jullie gegeten. Ik ben zelf vegetarisch dus heb alleen gerechten zonder vlees uitgekozen. Ik zag tussen jullie recensies staan dat jullie erg open staan voor feedback, vandaar dat ik heb besloten om mijn eerlijke feedback met jullie te delen. Ik zie dat jullie ( bij bestellingen via de website) bij veel gerechten de keus aanbieden om uit verschillende soorten vlees te kiezen, ik vind het persoonlijk zonde dat je hier ook niet kunt kiezen voor vegetarisch. Een vegetarisch iemand zou veel meer keus hebben op jullie menukaart, als deze optie ook beschikbaar gemaakt zou worden. Het eten was erg lekker, maar vond het persoonlijk erg jammer dat alles verpakt was in plastic. Er zijn veel andere verpakkingssoorten beschikbaar die gebruikt kunnen worden die milieuvriendelijker zijn en tegelijkertijd geen giftige stoffen voor ons mensen bevatten. Dit zijn mijn eerlijke ervaringen die ik met jullie deel. Ik hoop dat ik niet te k

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu een aantal malen hier besteld en het is gewoonweg ontzettend smakelijk eten, dus we blijven hier bestellen. Vegetarische gerechten zouden wat ons betreft iets meer keus mogen hebben.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!!! Superlekker en een goede service!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Panda, super bedankt voor het lekkere eten

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten